Despre noi si produsele comercializate de firma noastra

gama variata de produse de tamplarie ne permite sa oferim solutii complexe pentru toti clientii nostri

In portofoliul de produse se regasesc 3 sisteme de profile cu 4, 6 si 7 camere de izolare, fiind concepute pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri, cand vine vorba de tamplarie PVC cu geam termopan. Oferim garantia unor sisteme de profile de calitate, care asigura confortul dumneavoastra prin izolarea termica si fonica si, a caror design, a fost conceput pentru a se potrivi diferitelor stiluri arhitecturale existente.

Pachetul de sticla termoizolant, folosit pentru confectionarea usilor si ferestrelor, face ca tamplaria sa ofere o transmisie optima a luminii, claritate si, nu in ultimul rand, sa asigure mentinerea nivelului de confort, in intreaga incapere.

Mecanismele de inchidere utilizate in productia tamplariei termoizolante, comercializata de firma noastra, se inscriu in gama solutiilor de securitate inovatoare, care contribuie la cresterea performantelor confectiilor.

Gama variata de produse de tamplarie PVC cu geam termopan, ne permite sa oferim solutii optime pentru diferitele cerinte ale tuturor clientilor nostri. Reusim sa proiectam produse care prin functionalitatea lor, ofera siguranta, confort si un aspect placut si modern locuintei dumneavoastra.

Tamplaria caselor contribuie atat la aspectul cat si la functionalitatea si performantele locuintei. Ferestrele si usile noastre, se remarca prin individualitate, design si confortul pe care il ofera, reflectand personalitatea fiecarei locuinte.

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC Rehau

Tamplarie PVC Salamander

Tamplarie PVC Kommerling

Profile Kommerling

Despre noi

In portofoliul de produse se regasesc 3 sisteme de profile cu 4, 6 si 7 camere de izolare, fiind concepute pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri, cand vine vorba de tamplarie PVC cu geam termopan. Oferim garantia unor sisteme de profile de calitate, care asigura confortul dvs. prin... Detalii >>>

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile si promotiile noastre? Aboneaza-te pentru a afla primul toate noutatile! Profita acum de toate ofertele noastre!

Contacteaza-ne!

II DOBRAN D. ADRIAN - Bistrita
Str. Garoafei nr. 3
420158 Bistrita • BN • ROMANIA
Tel.: (+40) 740.090.829
        (+40) 744.516.016
        (+40) 746.030.291
E-mail: contact@tamplariepvcbistrita.ro
Website: www.tamplariepvcbistrita.ro