Politica de confidentialitate

referitoare la colectarea datelor pe website-ul tamplariepvcbistrita.ro

tamplariepvcbistrita.ro asigura confidentialitatea informatiilor. Politica noastra de confidentialitate este descrisa mai jos. Orice schimbari ale acesteia va vor fi aduse la cunostiinta imediat prin intermediul paginii noastre de internet.

tamplariepvcbistrita.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre tamplariepvcbistrita.ro pentru a trimite utilizatorului diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate sau la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre tamplariepvcbistrita.ro pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.tamplariepvcbistrita.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

tamplariepvcbistrita.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.tamplariepvcbistrita.ro. De asemenea, tamplariepvcbistrita.ro nu divulga datele dumneavoastra personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit in acest sens. Pentru orice alte nelamuriri sau clarificari referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: contact[@]tamplariepvcbistrita.ro.

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC Rehau

Tamplarie PVC Salamander

Tamplarie PVC Kommerling

Profile Kommerling

Despre noi

In portofoliul de produse se regasesc 3 sisteme de profile cu 4, 6 si 7 camere de izolare, fiind concepute pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri, cand vine vorba de tamplarie PVC cu geam termopan. Oferim garantia unor sisteme de profile de calitate, care asigura confortul dvs. prin... Detalii >>>

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile si promotiile noastre? Aboneaza-te pentru a afla primul toate noutatile! Profita acum de toate ofertele noastre!

Contacteaza-ne!

II DOBRAN D. ADRIAN - Bistrita
Str. Garoafei nr. 3
420158 Bistrita • BN • ROMANIA
Tel.: (+40) 740.090.829
        (+40) 744.516.016
        (+40) 746.030.291
E-mail: contact@tamplariepvcbistrita.ro
Website: www.tamplariepvcbistrita.ro