Ferestre de mansarda Velux

ferestre de mansarda velux

Doar ferestrele de mansarda VELUX sunt concepute cu operare superioara, fapt care implica avantaje majore: fereastra se deschide usor chiar daca sub ea este amplasat mobilier si poate fi montata la 90 de cm fata de pardoseala pentru ca tu sa te poti bucura de priveliste.

Lasa aerul proaspat sa patrunda in locuinta ta, chiar daca esti plecat de acasa sau daca dormi. Cu o singura actionare a barei de operare, aerul proaspat si curat va patrunde prin partea superioara a ferestrei chiar daca fereastra este inchisa, iar tu nu trebuie sa-ti faci griji in privinta insectelor.

Bara de operare in partea de sus a fost actualizata pentru a oferi o si mai buna functionalitate si arata modern si elegant datorita designului sau. Pentru curatare trebuie doar sa rotesti cerceveaua la 180˚ si sa fixezi opritorul in cercevea pentru a avea ambele maini libere.

  • ferestre-mansarda-velux-01
  • ferestre-mansarda-velux-02
  • ferestre-mansarda-velux-03

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC Rehau

Tamplarie PVC Salamander

Tamplarie PVC Kommerling

Profile Kommerling

Despre noi

In portofoliul de produse se regasesc 3 sisteme de profile cu 4, 6 si 7 camere de izolare, fiind concepute pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri, cand vine vorba de tamplarie PVC cu geam termopan. Oferim garantia unor sisteme de profile de calitate, care asigura confortul dvs. prin... Detalii >>>

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile si promotiile noastre? Aboneaza-te pentru a afla primul toate noutatile! Profita acum de toate ofertele noastre!

Contacteaza-ne!

II DOBRAN D. ADRIAN - Bistrita
Str. Garoafei nr. 3
420158 Bistrita • BN • ROMANIA
Tel.: (+40) 740.090.829
        (+40) 744.516.016
        (+40) 746.030.291
E-mail: contact@tamplariepvcbistrita.ro
Website: www.tamplariepvcbistrita.ro