Sistemul GENEO de profile pentru ferestre

cea mai buna optiune de pe piata - GENEO este o imbunatatire orientata spre viitor

Ferestre PVC din profile Geneo

profile rehau geneoFerestrele din profile GENEO reprezinta o inovatie deosebita si ultramoderna. Acestea se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun in umbra sistemele de ferestre dezvoltate pana in prezent.

- Primul sistem de profile armate integral;

- Realizat din materialul revolutionar RAU-FIPRO;

- Profilul cu cea mal ridicata eficienta energetică din clasa sa, pentru ferestre destinate caselor de la un consum energetic redus (de ex. Uw = 1,1 W/m2K) pana la case pasive (de ex Uw = 0,73 W/m2K);

- Cea mai inalta clasa de izolare fonica in absenta armarii cu otel, cu valori neegalate pana in prezent (sticla 50 dB = R 47 dB), in clasa de izolare fonica 5 - incluzand izolare termica optima;

- Protectie antlefractie pana la clasa de rezistenta WK3. Clasa de rezistenta WK2 fara armare cu otel - inclusiv izolare termică optima;

- Investitie cu grad inalt de siguranta, prin respectarea standardelor actuale si viitoare privind economisirea de energie in constructii si, in consecinta, mentinerea pe termen lung a valorii imobilului.

1) Directiva Ministerului pentru Constructii pentru economisirea de energie

Economisiti-va energia! Nu exista o metodă mai buna de a va adapta consumul de energie la cerintele viitorului.

GENEO ajuta la reducerea semnificativa a facturii de incalzire si la cresterea confortului dumneavoastra. Economisiti pana la 76% din energie cu GENEO!

economisiti folosind tamplaria pvc geneo

Cu profiiele GENEO se pot realiza ferestrele cele mai eficiente din punct de vedere energetic. Ele creeaza climatul placut pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.

Constructia armata integral nu necesita otel si prin acest lucru se evita puntile termice, prin care se pierde energie valoroasa. Totul inclusiv cea mai bună protectie antiefractie si nivele de izolare fonica neegalate pana acum.

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC Rehau

Tamplarie PVC Salamander

Tamplarie PVC Kommerling

Profile Kommerling

Despre noi

In portofoliul de produse se regasesc 3 sisteme de profile cu 4, 6 si 7 camere de izolare, fiind concepute pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri, cand vine vorba de tamplarie PVC cu geam termopan. Oferim garantia unor sisteme de profile de calitate, care asigura confortul dvs. prin... Detalii >>>

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile si promotiile noastre? Aboneaza-te pentru a afla primul toate noutatile! Profita acum de toate ofertele noastre!

Contacteaza-ne!

II DOBRAN D. ADRIAN - Bistrita
Str. Garoafei nr. 3
420158 Bistrita • BN • ROMANIA
Tel.: (+40) 740.090.829
        (+40) 744.516.016
        (+40) 746.030.291
E-mail: contact@tamplariepvcbistrita.ro
Website: www.tamplariepvcbistrita.ro