Ferestre din profile Rehau EURO-DESIGN 60

sunt potrivite pentru cladiri putin pretentioase arhitectural si energetic

Ferestre din profile Rehau EURO-DESIGN 60

profil pvc rehau euro design 60Indiferent de destinatie, orice cladire trebuie sa respecte cadrul legislativ din domeniul constructiilor. Exista o serie de functiuni si programe arhitecturale unde nu este nevoie de un design deosebit al cladirii, iar din punct de vedere economic, simplitatea este cel mai bun raspuns. Cum nu ati renuntat la ferestre de calitate, registrul opţiunilor este restrans, in general "ieftin" si "bun" nefacand casa buna. Rehau EURO-DESIGN 60 completeaza acest gol de pe piaţa tamplariei, oferind ferestre si usi special configurate pentru a fi si de calitate şi economice. Veti vedea ca standardul de calitate al procesului de productie al ferestrelor cu profil Rehau EURO-DESIGN 60 este acelasi indiferent de gama, oamenii sunt aceiasi profesionisti dedicati, tehnologia este aceeasi, de ultima generatie si bineinteles, materialele din care sunt produse ferestrele cu profil Rehau EURO-DESIGN 60 sunt de la aceiasi furnizori de top - Rehau, Roto, Saint-Gobain etc. Practic, firma noastra este locul de intalnire al materialelor de calitate cu performante standard, cu cerintele legislative de baza din domeniul constructiilor.

Profilele Rehau EURO-DESIGN 60 sunt recomandate constructiilor industriale si birourilor administrative aferente, locuintelor ce sunt reamenajate cu bugete mici, caselor de vacanta sau facilitatilor utilizate ocazional.

Sistemul constructiv de baza, cu 3 camere si adancimea constructiva de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu cerinte reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

Principalele caracteristici:

  • Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact;
  • Numar de camere: 3 camere;
  • Izolare termica: Uf = 1,6 W/m²K;
  • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonică 4 (VDI 2719);
  • Etanseitate la aer: pana la clasa 4 (DIN EN 12207);
  • Etanseitatea la averse: 9A (DIN EN 12208).

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC Rehau

Tamplarie PVC Salamander

Tamplarie PVC Kommerling

Profile Kommerling

Despre noi

In portofoliul de produse se regasesc 3 sisteme de profile cu 4, 6 si 7 camere de izolare, fiind concepute pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri, cand vine vorba de tamplarie PVC cu geam termopan. Oferim garantia unor sisteme de profile de calitate, care asigura confortul dvs. prin... Detalii >>>

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile si promotiile noastre? Aboneaza-te pentru a afla primul toate noutatile! Profita acum de toate ofertele noastre!

Contacteaza-ne!

II DOBRAN D. ADRIAN - Bistrita
Str. Garoafei nr. 3
420158 Bistrita • BN • ROMANIA
Tel.: (+40) 740.090.829
        (+40) 744.516.016
        (+40) 746.030.291
E-mail: contact@tamplariepvcbistrita.ro
Website: www.tamplariepvcbistrita.ro