Ferestre din profile Rehau EURO-DESIGN 70

izolare termica eficienta si design diversificat pentru constructii de locuinte de calitate superioara

Ferestre din profile Rehau EURO-DESIGN 70

sisteme de profile rehau euro design 70Design pretentios pentru caminul dumneavoastra

Investiti mult in caminul dumneavoastra. Si doriti ca acesta sa corespunda dorintelor dumneavoastra pana la ultimul detaliu. Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il aveti atunci cand reveniti acasa, in primul rand daca aveti pretentii deosebite in ceea ce priveste designul. Deoarece ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 completeaza perfect aspectul casei dumneavoastra. Diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) si canaturile cu design ofera in acest sens numeroase optiuni. In plus, mai aveti o posibilitate speciala: cu ajutorul capacelor de aluminiu puteti integra perfect usile si ferestrele in fatadele de aluminiu sau sa creati accente deosebite.

Ferestrele reprezinta o investitie pentru o viata: atunci cand renovati sau construiti ceva nou, trebuie sa luati o decizie importanta. Daca apreciati designul, confortul locuintei, economia de cheltuieli prin izolare termica si mentinerea valorii investite, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 reprezinta alegerea corecta. Bineinteles, profilul PVC Euro-Design 70 respecta toate cerintele regulamentului de economisire a energiei EnEV.

avantaje profil pvc rehau euro design 70

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC Rehau

Tamplarie PVC Salamander

Tamplarie PVC Kommerling

Profile Kommerling

Despre noi

In portofoliul de produse se regasesc 3 sisteme de profile cu 4, 6 si 7 camere de izolare, fiind concepute pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri, cand vine vorba de tamplarie PVC cu geam termopan. Oferim garantia unor sisteme de profile de calitate, care asigura confortul dvs. prin... Detalii >>>

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile si promotiile noastre? Aboneaza-te pentru a afla primul toate noutatile! Profita acum de toate ofertele noastre!

Contacteaza-ne!

II DOBRAN D. ADRIAN - Bistrita
Str. Garoafei nr. 3
420158 Bistrita • BN • ROMANIA
Tel.: (+40) 740.090.829
        (+40) 744.516.016
        (+40) 746.030.291
E-mail: contact@tamplariepvcbistrita.ro
Website: www.tamplariepvcbistrita.ro