Usi armonice

Usa armonica este solutia ideala ce permite libertate mai mare de deschidere, fara obstacolul unei traverse sau a panourilor fixe. Astfel, poate ajunge pana la 5 elemente componente, pe sine fixe sau incorporate in pardoseala.

Marea mobilitate a acestui model de usa armonica permite deschiderea totala. Este adaptata cu un mecanism "acordeon" din foi mobile, care permit deschiderea suprafetei pe care o doriti. Aceasta deschidere nu este obstructionata de parti fixe sau de traverse. Exista diverse posibilitati de alegere a acestor foi pliabile.

Calitatea si designul feroneriei garanteaza flexibilitatea si durabilitatea.

  • usi-armonice-01
  • usi-armonice-02
  • usi-armonice-03

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC Rehau

Tamplarie PVC Salamander

Tamplarie PVC Kommerling

Profile Kommerling

Despre noi

In portofoliul de produse se regasesc 3 sisteme de profile cu 4, 6 si 7 camere de izolare, fiind concepute pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri, cand vine vorba de tamplarie PVC cu geam termopan. Oferim garantia unor sisteme de profile de calitate, care asigura confortul dvs. prin... Detalii >>>

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu noutatile si promotiile noastre? Aboneaza-te pentru a afla primul toate noutatile! Profita acum de toate ofertele noastre!

Contacteaza-ne!

II DOBRAN D. ADRIAN - Bistrita
Str. Garoafei nr. 3
420158 Bistrita • BN • ROMANIA
Tel.: (+40) 740.090.829
        (+40) 744.516.016
        (+40) 746.030.291
E-mail: contact@tamplariepvcbistrita.ro
Website: www.tamplariepvcbistrita.ro